• Jaga lugu:

  Adidase aktsia tegi hüppe

  Adidase juht Karsten RorstedFoto: EPA

  Spordikaupade tootja Adidas tutvustas täna mulluseid majandustulemusi ning andis selleks aastaks optimistliku prognoosi. Aktsia tegi selle peale seitsmeprotsendise hüppe, kirjutab Handelsblatt.

  Adidase kontserni möödunud aastal ametisse astunud juht Kasten Rorsted tegi täna teatavaks 2020 aasta sihid – ja need on suured. Nii loodetakse aastaks 2020 ettevõtte enda e-poodides teha 4 miljardi euro suurust käivet. Aastane käive peab tõusma 10–12 protsenti. Kuni tänaseni lubas kontsern „vaid“ üheksaprotsendist kasvu. Kasumi suhtes on taanlane veelgi optimistlikum: kasum kasvab 20 ja 22 protsendi vahel.
  Mis puutub eelmise aasta tulemustesse, siis oli Saksa firmal põhjust rõõmustada: käive kasvas 18 protsenti 19,3 miljardile eurole, kasum lausa 41%, ligikaudu miljardile eurole.
  Frankfurdi börsil tõusis aktsia 7 protsenti, 170 euro ligi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Emiraatide investorid toovad New Yorgis börsile kiibitootja
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.