• Jaga lugu:

  Swedbank tõstis Silvano hinnasihti

  Silvano Fashion Grupi pood Milavitsa Kristiine keskuses.Foto: Meeli Küttim

  Kuigi Silvano Fashion Groupi maksude-eelne kasum kahanes teises kvartalis viiendiku võrra, veensid paranenud marginaal ja moekontserni pingutused Swedbanki analüütikuid.

  Silvano teise kvartali maksude-eelne kasum kukkus möödunud aastaga võrreldes ligi viiendiku võrra 5,2 miljonile eurole – kuid seda oli 4 protsenti rohkem kui Swedbanki analüütikud ootasid. Soodne valuutakursi liikumine paisutas moekontserni kasumit aga 2,1 miljoni euro võrra 5,4 miljonini – ja seda oli ligi 41 protsenti rohkem kui Swedbanki analüütikud oodanud oleks.
  Hoolimata probleemsest Venemaa turust, kus on oodata müüginumbrite vähenemist, usuvad analüütikud, et Silvano „kasvatab aeglaselt, aga kindlalt“ oma lihaseid tagasi. Kui viimase kolme aasta jooksul vähendas kontsern personali 37 protsendi võrra, siis Swedbanki rehkenduste järgi kasvatas Silvano viimase nelja kvartaliga 14 protsendi jagu oma töötajaskonda.
  Kuigi Swedbank annab Silvanole endiselt hoidmissoovituse, tõstis pank kontserni aktsia hinnasihi 2,7 eurolt 2,8 eurole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.