• Jaga lugu:

  Kanepiaktsiad püüavad uusi tippe

  Kanepiaktsiad püstitasid teisipäeval uued rekordid, sest mitmed analüütikud on optimistlikud ning üks ettevõte teatas ka positiivsetest kvartalitulemustest, vahendab MarketWatch.

  Aurora Cannabise aktsia kallines ligi 4 protsenti ning jõudis kaheksa kuu kõrgeima tasemeni. Kauplemisaktiivsus oli tavapärasest kaks korda kõrgem, selgub FactSeti andmetest. Sel kuul on aktsia tõusnud kokku 56 protsenti.
  Aurora teatas eile õhtul, et teenis majandusaasta neljandas kvartalis 79,9 miljonit Kanada dollarit kasumit. Veel eelmise aasta samal ajal oli ettevõte 5,9 miljoni dollariga kahjumis. Ühtlasi avaldas ettevõte, et plaanib börsile tulla ka USAs.
  Aleafia Healthi aktsia tõusis 26 protsenti ja jõudis rekordini. Kanadas tegutsev kanepikasvataja ja tervishoiuteenuseid pakkuv firma teatas, et Serruya perekond investeerib ettevõttesse 10 miljonit dollarit. Alafia aktsia on ainuüksi sel kuul kallinenud ligi kolm korda (290 protsenti).
  Rekordkõrgele jõudis ka Canopy Growth, mille aktsia tõusis 0,9 protsenti. Benchmarki analüütik Mike Hickey hakkas ettevõtet katma ning andis sellele kohe ka ostusoovituse. Tema 100dollarine hinnasiht on praegusest tasemest 44 protsenti kõrgemal. Viimase aasta jooksul on Canopy aktsia tõusnud üle 500 protsendi.
  Kanepifirmasid koondav Horizons Marijuana Life Sciences indeks on viimase kolme kuuga tõusnud 29 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.