Rait Kondor • 16. oktoober 2018 kell 15:36

Twilio aktsia langes pärast SendGridi ostu 10%

Twilio asutaja Jeff Lawson teeb selfie, kui Twilio aktsia hakkab New Yorgi börsil kauplema 23. juunil 2016. aastal. Scanpix/REUTERS/Brendan McDermid  Foto: BRENDAN MCDERMID

Ettevõtetele teadete edastamise platvormi pakkuv Twilio teatas esmaspäeva õhtul, et ostab e-kirjade masspostitusega tegeleva SendGridi 2 miljardi dollari eest, vahendab CNBC. Uudis saatis Twilio aktsia 10% allapoole.

Tarkvaraarendajatele teadete edastamise platvormi pakkuv Twilio ostab SendGridi 2 miljardi dollari eest, nii et SendGridi aktsiad konverteeritakse ümber Twilio aktsiaks. Investoritele tundub makstud hind liiga kallis ning see viis Twilio aktsia esialgu 10% miinusesse. Tänu üldisele turu tõusule on kaks tundi peale turu avanemist Twilio aktsia veidi kerkinud ning on nüüd 6,5% miinuses.

Twilio aktsia oli enne tänast kerkinud 2018. aastal lausa 180%, kuid tänase langusega on aktsia käesoleva aasta tipust langenud 24%.

SendGridi aktsia tuli börsile 2017. aastal 16-dollarilise hinnaga. Eile kauples aktsia 31 dollari lähedal ning täna on aktsia 7,8% plussis 33,35 dollaril.

Hetkel kuum