"Paari nädalaga haihtus pool miljonit"

Ettevõtja Raivo Hein näeb võimalust oma positsioone suurendada.  Foto: Andras Kralla
Indrek Mäe • 21. november 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Oleme kriisile iga päevaga lähemal ning ainuüksi Tallinna börsil on paari nädalaga võimalik kaotada pool miljonit eurot, jagasid Eesti aktiivsemad investorid Äripäevaga viimaste aegade suurima turgude languse tekitatud mõtteid ja kogemust.

"Tallinna börsil on minu portfell odavnenud viimase paari nädalaga oma poole miljoni euro jagu," kommenteeris finantsvabadust nautiv investor Raivo Hein nii Tallinna börsi kui ka globaalsete turgude kukkumise mõju oma rahakotile. Korrektsioonid on räsinud ka investor Joonatan Uusväli portfelli. "Juba aasta algusest saadik pole tootlust olnud, pigem isegi vastupidi. Seega jah, iga päevaga oleme me kriisile lähemal," arvas Uusväli.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas