"Paari nädalaga haihtus pool miljonit"

Ettevõtja Raivo Hein näeb võimalust oma positsioone suurendada.  Foto: Andras Kralla
Indrek Mäe • 21. november 2018 kell 11:23
Börsiuudised
Ainult tellijale

Oleme kriisile iga päevaga lähemal ning ainuüksi Tallinna börsil on paari nädalaga võimalik kaotada pool miljonit eurot, jagasid Eesti aktiivsemad investorid Äripäevaga viimaste aegade suurima turgude languse tekitatud mõtteid ja kogemust.

"Tallinna börsil on minu portfell odavnenud viimase paari nädalaga oma poole miljoni euro jagu," kommenteeris finantsvabadust nautiv investor Raivo Hein nii Tallinna börsi kui ka globaalsete turgude kukkumise mõju oma rahakotile. Korrektsioonid on räsinud ka investor Joonatan Uusväli portfelli. "Juba aasta algusest saadik pole tootlust olnud, pigem isegi vastupidi. Seega jah, iga päevaga oleme me kriisile lähemal," arvas Uusväli.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum