Äripäev • 28. veebruar 2019 kell 11:50
Börsiuudised
Ainult tellijale

GALERII: aktsiainvestorid kogunesid

Kolmapäeval esitleti Äripäeva kontoris investor Toomase eestvedamisel maailma ühe tunnustatuima ettevõtete väärtuse hindaja Aswath Damodarani värskelt eesti keeles ilmunud raamatut "Narratiiv ja numbrid".

27. veebruaril toimus Äripäevas üritus "Narratiiv ja numbrid" praktikas, mis tõi kokku üle poolesaja investeerimishuvilise.  Foto: Meeli Küttim

Ettevõtte väärtuse hindamise teemal jagasid investor Toomase kõrval kogemusi TalTechi finantsaruannete analüüsi vanemlektor Paavo Siimann, investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare, aktiivne kaupleja Ivar Mägi, Nasdaq Tallinna börsi tegevjuht Kaarel Ots, ettevõtluskõrgkooli Mainor teadusjuht Tõnn Talpsepp ja LHV Panga vanemmaakler ning raamatu "Narratiiv ja numbrid" tõlkija Nelli Janson.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum