Juhan Lang • 8. oktoober 2018 kell 6:41
Börsiuudised
Ainult tellijale
Aswath Damodaran Helsingis toimunud Nordic Business Forumil.  Foto: Pasi Salminen

Damodaran: ettevõtted ei pea elama igavesti

Ettevõtted on nagu inimesed: nad sünnivad, kasvavad ja hääbuvad ning just nagu inimesed, keelduvad ka firmad aegajalt eakohaselt käitumast, rääkis väärtuse hindamise ekspert Aswath Damodaran nädalapäevad tagasi Helsingis peetud Nordic Business Forumil.

„Investorid maksavad selle kinni,“ viitas Damodaran, et ettevõtte loomuliku elutsükliga võitlemine on kõige ohtlikum asi, mida üks firma saab teha. „Alustavad ettevõtted püüavad käituda nagu vanad ettevõtted ja vanad ettevõtted püüavad olla taas noored. Ja on terve ökosüsteem, mis nendest ettevõtetest toitub. Konsultandid ja pankurid on eelkõige äride ilukirurgid.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum