Indrek Mäe • 10. juuni 2019 kell 9:54
Börsiuudised
Ainult tellijale

Coop Pank tuleb veel sel aastal börsile

Coop Pank otsustas tänasel üldkoosolekul, et aktsiakapitali suurendatakse 4 miljoni euro võrra ning lähima poole aasta jooksul plaanitakse tulla börsile.

Samuti andis koosolek pangale volitused alustada avalikku noteerimist. „Me ei tea, kui kaua ettevalmistus aega võtab, kuid umbes poole aastaga peaks ettevalmistusperiood olema läbitud,“ kinnitas Coop Panga nõukogu esimees Jaanus Vihand. Kõige varem võib Coop Panga aktsiate esmane avalik emissioon toimuda selle aasta sügisel. „Soovime näha panga aktsionäridena ennekõike oma panga kliente, plaan on märkimise käigus eelistada investoreid, kes samaks ajaks kasutavalt aktiivselt Coop Panga teenuseid.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum