Anu Lill • 12. august 2019 kell 12:24
Börsiuudised
Ainult tellijale

Goldman Sachsi sõnul viib kaubandussõda USA majanduslangusesse

Hirmud USA-Hiina kaubandussõja pärast suurenevad ja Goldmani analüütikute arvates enne 2020. aasta USA presidendivalimisi kaubanduskokkulepet maailma kahe suurima majanduse vahel ei tule, kirjutas Reuters.

Donald Trump nimetab Hiinat valuutamanipulaatoriks ja kehtestab armutult uusi tariife. Hiina vastab enda sammudega.  Foto: AFP Scanpix

"Eeldatavasti hakkavad kehtima tariifid, mis on suunatud ülejäänud Hiinast pärit 300 miljardi USA dollari suurusele impordile," ütles pank klientidele saadetud teatises. USA president Donald Trumpi teatas 1. augustil, et kehtestab 1. septembriks Hiina importkaupadele 10protsendilise tariifi 300 miljardi dollari väärtuses, ajendades Hiinat peatama USA põllumajandustoodete ostmise.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum