Rait Kondor • 25. september 2019 kell 19:02
Börsiuudised
Ainult tellijale
Nike'i 2020. majandusaasta, mis algas käesoleva aasta juunis, algas tugeva esimese kvartaliga, kui kasumimarginaali kasv aitas firmal näidata 23% paremat kasumit, kui Wall Streeti analüütikud keskmiselt ootasid.   Foto: EPA/BRANDEN CAMP

Veebimüük ja tugev müügikasv Hiinas aitasid Nike’i aktsia rekordtasemele

Wall Streeti analüütikud on Nike’i väljavaate osas positiivselt meelestatud, kui firma näitas augustis lõppenud kvartalis suurepäraseid tulemusi. Tulemuste osas toodi välja tugev veebimüük ning hea väljavaade Hiinas tehtava müügi osas.

Nike’i aktsia hind tõusis täna üle 4% ning jõudis kõigi aegade tipptasemele, kui teisipäeva hilisõhtul välja toodud tulemused näitasid veebimüügi 42% suurust kasvu, mis aitas kasumimarginaalil tõusta. Eriti tugev oli digitaalse müügi kasv Hiinas, mis Credit Suisse analüütiku sõnul kasvas üle 70%, kirjutab Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum