Rait Kondor • 11. oktoober 2019 kell 18:09
Börsiuudised
Ainult tellijale
Hiina asepeaminister Liu He (parema), USA kaubandusvolinik Robert Lighthizer (vasakul) ja USA rahandusminister Steven Mnuchin (keskel). Seekordne läbirääkimistevoor toob turgudele optimismi.   Foto: EPA-EFE/ANDY WONG

USA ja Hiina läbirääkimised ning Brexiti kokkuleppe lootused tõstavad aktsiaturge

Reedel on aktsiaturud tõusnud järsult nii Euroopas kui USAs, kui USA ja Hiina läbirääkimistelt tuleb positiivseid noote ning Suurbritannia EL-ist lahkumise osas vihjatakse kokkuleppe võimalikkusele.

Reedel tõusis Euroopa suurettevõtete aktsiaindeks Euro Stoxx 50 2,17%, Saksamaa DAX indeks kerkis 2,86%, Prantsuse CAC 40 indeks 1,73% ning Suurbritannia FTSE100 tõusis 0,84%. USA laiapõhjaline S&P 500 aktsiaindeks oli Eesti aja järgi kella poole üheksaks kerkinud 1,56%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum