Kaspar Allik • 30. juuni kell 9:46
Börsiuudised
Ainult tellijale

Silvano juht: tänavune müük läheb üllatavalt hästi

Silvano Fashion Groupi juht Jarek Särgava ettevõtte aktsionäride koosolekul.   Foto: Andres Haabu

Ida-Euroopa turgudel toimetava pesutootja Silvano Fashion Groupi juhi Jarek Särgava sõnul on tänavune müük pessimistlikke prognoose ületanud, kuid tuleviku puhul on endiselt üleval teadmatus, rääkis ta tänasel aktsionäride koosolekul.

"Üllatavalt hästi. Positiivsemalt, kui mu prognoos oli," kommenteeris Särgava aktsionäridele müüki põhiturgudel, milleks on Venemaa, Valgevene, Ukraina, muud SRÜ riigid ja Balti riigid. Esimeselt kolmelt turult tuli mullu 90% müügitulust. Palju oleneb tema sõnul nüüd suvekuude ilmast ning sügisest, mil saab selgemaks viiruse edasine mõju majandusele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum