Indrek Mäe • 4. juuli kell 9:14
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kaks võimalust, kuhu paigutada täna sada tuhat eurot

Tõnu Pekk  Foto: Raul Mee, fotograaf

Kui pensionini on jäänud kümme aastat minna ning investor on valmis võtma mõõdukat riski, kuid ei soovi samas kontole kogunenud sajast tuhandest eurost täiesti ilma jääda, siis kuhu ta peaks selle investeerima, küsis Äripäeva peadirektor Igor Rõtov Investeerimisfestivali laval Tuleva fondijuht Tõnu Pekilt ja LHV Varahaldust vedavalt Vahur Vallistult.

„Mina soovitaks selle panna aktsiatesse,“ vastas Pekk pikalt mõtlemata. Tema sõnul on maailmas ainult kaks valikut, kas aktsiad või võlakirjad. „Raha saab olla kahes kohas, kas investeerid ettevõtete omakapitali, või annad kellelegi tasu eest laenu,“ selgitas Tuleva juht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum