Kaspar Allik • 8. juuli kell 15:43
Börsiuudised
Ainult tellijale

Novalpina tõstis Olympicu raha ja varad võlausaldajate silme eest ära

Novalpina Capital kandis võimalikud varad enda kontrolli all olevasse ettevõttesse, võlakirjaomanike käeulatusest välja.   Foto: Andras Kralla

Eile kirjutas Äripäev Reutersi infole tuginedes, et Novalpina Capitalile kuuluva Olympic Entertainment Groupi võlausaldajad vaatavad pealt, kuidas seni ettevõtte alla kuulunud varad nende käeulatusest minema tõstetakse, jättes võlausaldajad pankroti korral kaitseta.

OEG ütles Äripäevale, et üleliigne raha tõsteti lihtsalt valdusettevõttesse ja seda saab hiljem kasutada ning negatiivse rahavooga ettevõtted viidi teise keha alla. Äripäeva käsutuses oleva analüüsiettevõtte Reorg analüüsi järgi tehtud samm võlausaldajate õigusi ei rikkunud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum