Jevgeni Kabanov: Kõik ootasid, et teen nullist midagi uut

Jevgeni Kabanov tahab luua asju, mis mõjutavad võimalikult paljude inimeste elusid ja kaasaja IKTs saab teha ülemaailmse mõjuga asju.  Foto: Raul Mee, fotograaf
Maris Meiessaar • 1. november 2018 kell 12:49
Erilehed
Ainult tellijale

Jevgeni Kabanov on silma paistnud eelkõige sellega, et töötas enda 2007. aastal asutatud tarkvarafirma ZeroTurnaroundi üles Eesti parimaks idufirmaks ja siis müüs mullu selle suure summa eest maha. Ajakirjandusest on läbi käinud, et väidetavalt jäi firma hind 50 ja 100 miljoni euro vahele. Mida ta sellega tegi?

Viis oma pere ümbermaailmareisile merekilpkonnade koorumist vaatama ja pettis kaasaelajate ootusi sellega, et ei loonudki kohe uut firmat, vaid läks Taxifysse palgatööle. Miks ometi? “Sest see on jube äge,” naerab ta vastuseks. “Muidu ei käiks.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum