investor Toomas • 24 oktoober 2017
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: rikkuse teelahkmel

Marko Oolo invervjueerimas Jaak Roosaaret ja Peeter Pärtelit "Miljonäri kiirtee" teemadel.  Foto: Stella-Kaisa Kanemägi

Eile esitles koolitaja ning kinnisvarainvestor Peeter Pärtel Investeerimisklubis uut rikkaks saamise valemit.

Idee on välja mõelnud ka sel aastal Eestis kirjastatud „Miljonäri kiirtee“ autor MJ DeMarco, kes soovitab keskenduda kiirtee ettevõtte ehitamisele. Täpsemalt jaotab ta inimesed kolme gruppi – kõnniteel, aeglasel teel ja kiirteel liiklejateks. Tagurlusse liikuvast esimesest grupist leiab sageli võlgades, üle oma võimete elavad inimesed. Samuti ei väärtusta kõnnitee kodanikud oma aega ning on 15eurose kinkekaardi nimel valmis 2 päeva H&Mi ukse taga ootama. Keskpärasel aeglasel teel liiklejad väärtustavad küll aega, kuid vahetavad selle meelsasti palgatöö ja ületundide vastu, säästavad raha ning üritavad investeerimisega rikkusesse jõuda.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum