investor Toomas • 28. märts 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg  Foto: Scanpix

Facebook on sattunud viimasel ajal põlu alla. Aina enam on hakatud arutama sotsiaalmeedia võimalike kahjulike kõrvalmõjude üle ning hiljuti tuli uudis, et 50 miljoni Facebooki kasutaja andmed on ebaseaduslikult kätte saadud.

Internetis leviva #deletefacebook kampaaniaga on kaasa läinud ka Facebookile kuuluva WhatsAppi asutaja. Muuhulgas kustutas Elon Musk nii Tesla kui ka SpaceXi Facebooki kontod. Internetigigandi aktsia on kuu aja taguselt kõigi aegade tipust kukkunud üle 20 protsendi.

Kas see tähendab, et oleks õige aeg ostma minna?

Eelmise aasta lõpuks oli ettevõttel üle platvormide 2,13 miljardit igakuist aktiivset kasutajat, aasta varasemast 14 protsenti rohkem. See on 28 protsenti maailma rahvastikust! Facebooki, Instagrami, Messengeri ja WhatsAppi rakendused on ühtlasi ühed enimkasutatud maailmas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt