investor Toomas • 28. märts • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: Facebook peibutab

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg  Foto: Scanpix

Facebook on sattunud viimasel ajal põlu alla. Aina enam on hakatud arutama sotsiaalmeedia võimalike kahjulike kõrvalmõjude üle ning hiljuti tuli uudis, et 50 miljoni Facebooki kasutaja andmed on ebaseaduslikult kätte saadud.

Internetis leviva #deletefacebook kampaaniaga on kaasa läinud ka Facebookile kuuluva WhatsAppi asutaja. Muuhulgas kustutas Elon Musk nii Tesla kui ka SpaceXi Facebooki kontod. Internetigigandi aktsia on kuu aja taguselt kõigi aegade tipust kukkunud üle 20 protsendi.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt