investor Toomas • 28. märts 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: Facebook peibutab

Mark Zuckerberg  Foto: Scanpix

Facebook on sattunud viimasel ajal põlu alla. Aina enam on hakatud arutama sotsiaalmeedia võimalike kahjulike kõrvalmõjude üle ning hiljuti tuli uudis, et 50 miljoni Facebooki kasutaja andmed on ebaseaduslikult kätte saadud.

Internetis leviva #deletefacebook kampaaniaga on kaasa läinud ka Facebookile kuuluva WhatsAppi asutaja. Muuhulgas kustutas Elon Musk nii Tesla kui ka SpaceXi Facebooki kontod. Internetigigandi aktsia on kuu aja taguselt kõigi aegade tipust kukkunud üle 20 protsendi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum