investor Toomas • 17. oktoober 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas Olympicust: nüüd võeti viimanegi!

Möödunud nädalal sai lõpu minu pikk suhe Olympic Entertainment Groupiga, kes tegi mulle lõpus vähemalt ühe kingituse.

Olympicut jääb mulle meenutama ligi 9000eurone kasum.  Foto: Andras Kralla

Kui ma kevadel oma 4999 OEG aktsiat mõrul meelel maha müüsin, jätsin ühe aktsia alles. Lootsin, et sellest saab minu pilet ülevõtja, Odyssey Europe'i ja tema kaudu investeerimispankurite loodud Novalpina siseellu. Sest kui sa oled aktsionär, peavad ettevõtte juhid sind ikka kõikvõimalikest tehingutest teavitama. Nüüd on seegi läinud. See polnud vabatahtlik otsus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum