Äripäev • 10. oktoober 2019 kell 3:00
Juhtkiri
Ainult tellijale

Millist Eesti posti me tahame?

Tulevikku vaadates tuleb universaalse postiteenuse mõiste uuesti sisustada, Eesti Post erastada ja kojukande teenus sisse osta, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Niipea, kui lehed kolletuma hakkavad, põrkume jälle Eesti Posti sooviga hindu tõsta. Mullu 2 miljonit eurot puhaskasumit teeninud riigifirma tahab maal kojukande hindu kergitada varasemast rohkem: 11,1 protsenti ning samal ajal teenuse kvaliteeti vähendada, ühildades ajalehtede varahommikuse kojukande päevase postipakkide kojukandega. Meediaettevõtete liidu hinnangul võib see Läti ja Leedu kogemust arvestades kaasa tuua lehtede tellimise kadumise maapiirkondades.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum