Almondi Esco • 9. märts 2017 kell 5:28

Reinsalu reastas Eesti poliitika printsessid!

Oled Sa kunagi mõelnud, milline Disney printsess oleks Jürgen Ligi? Äripäeva uues toimetusest sõltumatu meelelahutuskeskkonna humoorikas avasarjas Kinopoliit Kosmos annab justiitsminister Urmas Reinsalu sellele vastuse ja nimetab, kes tema hinnangul on Eesti poliitika Disney printsessid.

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

Uues kuueosalises poliitsatiirilises sarjas Kinopoliit Kosmos saavad kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

 "Kaunitar ja Koletis" IMAX 3D's ainult KOSMOS IMAX'is

Osta pilet SIIT

Hetkel kuum