Aivar Hundimägi • 17. detsember 2018 kell 9:13

5 kõige olulisemat märksõna tänavuse aasta välispoliitikast

Marko Mihkelson hinnangul oli sel aastail kõige olulisem välispoliitiline mõjur Venemaa tegevus, alates Skripalide mürgitamiskatsest kuni ka kaudselt ajakirjanik Jamal Khashoggi mõrvani välja.  Foto: Veiko Tõkman

Esmaspäevases hommikuprogrammis võtsime koos riigikogu väliskomisjoni esimehe Marko Mihkelsoni ning Luminori peaökonomisti Tõnu Palmiga kokku lõppeva aasta olulisemad märksõnad välispoliitikas ja rahvusvahelises majanduses.

Samuti kõnelesime äriingli Ivo Remmelgaga sellest, kui suures mahus on Eesti äriinglid teinud investeeringuid ning millised on tema enda selle aasta võidud ja kaotused.

Stuudios olid saatejuht Aivar Hundimägi ja uudistetoimetaja Priit Pokk.

Hetkel kuum