Rivo Sarapik • 17. juuli 2019 kell 10:42

Ideest kasumini viivad tüdimus palgatööst, rahapuudus, David Beckham ja teised staarid

Foto: LEONHARD FOEGER

Need märksõnad - tüdimus palgatööst, juhused, David Beckham ja teised staarid reklaamijana - kerkivad kevadel ja suve eetrisse jõudnud saadetest "Ideest kasumini".

Tänane saade toobki kuulajani nende saadete parimad killud. Saatest saab muu hulgas vastuse küsimusele, kuidas teha Eesti parimat restorani, kuidas staarid oma toodet reklaamima panna, kuidas panna oma tootele hinda ja kuidas rahanappus aitab ettevõtte kasvule kaasa ning kuidas David Beckham ja teised staarid oma toodet reklaamima meelitada.

Sel teemal kõnelevad tippkokk ja 10 aastat ettevõtjana tegutsenud Roman Žažtšerinski, elektrirataste tootja Ampler Bikes asutaja ja juht Ardo Kaurit, saunatootja Iglucraft juht Priit Kallas ja looduslikku kodukeemiat tootva Mulieres üks asutaja Karel Rüütli.

Intervjuusid saab täismahus kuulata Äripäeva Raadio kodulehel saatesarjast "Ideest kasumini".

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum