Juhan Lang • 23. november 2020 kell 9:01
Saated
Ainult tellijale

"Börsihai" võitis koolinoor napi eduga

LHV aktsiamängu "Börsihai" võitja jäi seekord järgmisest ette väikese eduga.  Foto: Andras Kralla

Tänavu osales aktsiamängus "Börsihai" rekordarv portfelle, kellele tulemusi vaadates puhus soodne taganttuul. Samas oli võitmine varasemast keeruline, mida näitas ka võitja väike edumaa järgmise ees, ütles LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel.

Pikkel rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et tänavune mängu lõpp oli põnev. "Viimase nädala jooksul igal päeval liider vahetus," märkis Pikkel. Lõpuks jäi esimese ja teise koha pälvinud portfelli vaheks 82,14 dollarit. Esikoht läks Romeo Rebelile, kes pälvis ka võidu koolinoorte ehk alla 19aastaste võistlusklassis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum