Põllumees Juhan Särgava leiab, et suure osa Eestist paneb valitsuse vahetumine kergendatult ohkama.  Foto: Andras Kralla

Suur küsitlus paljastab ettevõtjate kergendusohke ja peamise hirmu

Neeme Korv • 20. jaanuar kell 15:48

Äripäeva arvamustoimetus küsis enam kui 400 arvamusliidrilt, mida võime oodata loodavalt valitsusliidult. Enam kui saja vastanu seas oli ettevõtjaid, nimekaid investoreid, teadlasi, tippspetsialiste, kultuuri- ja ühiskonnategelasi.

Reformierakonna ja Keskerakonna laiapõhjalise koalitsiooni sündi oodati juba 2019. aasta valimiste järel. Näiteks ettevõtja Olari Taal märkis siis Äripäevas, et Eesti vajab stabiilset valitsust ja veenva mandaadiga kaksikliit oleks parim võimalus. Samas on alati peljatud, et riigis ja Tallinnas pikalt võimul olnud suurerakondade liit toob vaimse seisaku, kinnistab parteilised ametikohad ning halvimal juhul tõstab korruptsiooniriski.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum