Aivar Hundimägi • 22. mai kell 13:00
TOP
Ainult tellijale

Otsustajate TOP: Toomas Kõuhkna ärisuhtevõrgustik

Toomas Kõuhkna on Äripäeva Otsustajate TOPis 10. kohal.  Foto: Andres Haabu

1990ndate algusest alates toidutootmise ja kinnisvaraarendusega tegelenud Toomas Kõuhkna mõjukust suurendab jahindus.

Toomas Kõuhkna oli sage nimi äriuudistes just 1990ndate teises pooles, kui tegutses ETFC Grupp, mis loodi Tallinna Pangaga seotud investeerimisfirma Talinvest ja mahlatootmisega tegelenud perekond Kõuhkna firma Epeks poolt. ETFC Grupp erastas mitu riigile kuulunud nõukogudeaegset tuntud toidutööstust, näiteks Rakvere lihakombinaadi, Ekseko seakasvatuse, Tallinna piimatööstuse, Kalevi, Hiiu Kaluri, Tallinna lihatööstuse (sellel krundil asub praegu saneerimist üritav T1 kaubanduskeskus).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum