• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oodatakse intressiuudiseid

  Euroopa valuutaturg oli teisipäeval väheaktiivne enne Suurbritannia rahandusministri Kenneth Clarke'i ja ja keskpanga juhi Eddie George'i tänast kohtumist ja Saksamaa liidupanga nõukogu homset koosolekut, kus selgub intressimäärade edasine liikumine Euroopas.
  Prantsuse frank tugevnes veidi Saksa marga suhtes, kuigi tööseisak riigis kestab 19. päeva. Prantsuse frank kerkis teisipäeval 3,4455 Saksa margani, võrrelduna 3,4527 margaga esmaspäeva õhtul.
  USA dollar liikus teisipäeval Euroopas tõusujoones, kuigi kitsastes piirides, ning kindla suuna puudumine muutis jõulude-eelse turu tavalisest vaiksemaks. Dollari kurss oli teisipäeva õhtupoolikul 1,4485 Saksa marga ja 101,8 Jaapani jeeni, seega 11,588 Eesti krooni kandis.
  USA tootjahinnaindeksi avaldamine muutis dollari liikumise heitlikuks. USA tootjahinnad on kerkinud novembris oktoobriga võrreldes 0,5 protsendi võrra ehk kaugelt rohkem kui turgudel eelnevalt prognoositud 0,2 protsenti.
  Soome Osuuspankkien Keskusosakkepankki (OKO) otsutas teisipäeval alandada laenude baasintressimäära 0,75 protsendipunkti võrra 5,5 protsendini. Ka Rootsi Handelsbanken otsustas baasintressimäära 5,5 protsendini alandada.
  Soome marga kurss liikus eile keskpäevani allpool 2,660 EEK/FIM piiri, kuid hakkas seejärel tugevnema. Pärastlõunal liikus marga kurss allpool 2,660 EEK/FIM piiri. Soome Panga keskpäevased noteeringud olid 4,3489 FIM/USD ja 3,0115 FIM/DEMl.
  Soome Panga valuutareserv oli möödunud reedese seisuga 50,67 miljardit Soome marka. Keskpanga andmetel kasvas valuutareserv nädala jooksul 173,0 miljoni marga võrra.
  Rootsi kroon tugevnes kella 14ks tasemele 1,725 Eesti krooni, ja liikus õhtupoolikul vahemikus 1,720/725 EEK/SEK.
  Kullauntsi hind hakkas eile keskpäeva paiku tugevnema, kerkides ennelõunal 389,00 dollarini untsilt.
  Moskva pankadevahelisel valuutabörsil kaubeldi viimati laupäeval, siis maksti 1 USA dollari eest 4609 rubla. Järgmine oksjon on täna.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.