• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Stroomi hotellis laevnike büroo

  Laevandusega tegeleva aktsiaseltsi Kalbur-F personaliosakond sai kinnisvarahooldusfirmalt üürile kasutamata ja remontimata ruumid Stroomi hotellis. Sisearhitektile esitas firma tingimuse, et soovitakse saada suurt nõupidamisruumi, kahte kabinetti, arhiiviruumi ja suurt tualettruumi. Peale koridori kandvate seinte võeti maha kõik vanad punasest tellisest seinad ja asemele ehitati uued Gyproc-seinad. Koridori soovis tellija lihtsalt hooldatavaid värvitud seinu. «Siin käiv kontingent ei ole alati korrektne,» selgitab Tiina Korjus tellija soove.
  Nõupidamisruumi seinad on kaetud värvitud pabertapeediga. Koridori lõpetavad peegelliuguksed, mille taga on külaliste üleriiete koht. Külalistele on mõeldud ka punased kunstnahast diivanid koridoris.
  Lakke on paigaldatud mineraalkiudplaatidest ripplagi. Koridori põrandat katavad kergesti hooldatavad ja vastupidavad keraamised plaadid, saali põrandal on Forbo vinüülkate Smaragd Classic.
  Huligaanne ümbruskond nõudis tugevat metallust.
  Mööbel on valdavalt eestimaine, vaid toolid on Vipexi kaudu Itaaliast toodud. «Need toolid on kerged ja hästi liigutatavad,» hindab Korjus. «Kui vaja, saab ruumi muuta.» Samad toolid on ka firma peakorteris Kotzebue tänavas. Tööruumides on Standardi mööbel Antri, nõupidamislaud on sama firma Bossi kollektsioonist.
  Koridoris ja arhiiviruumis on luminofoormoodulvalgustid, nõupidamisruumis, kabinettides süvistatud hõõglambid. Saalis esitlustahvli ees on keeratavad valgustid, mis võimaldab esitluspinda vajalikul määral valgustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.