10. november 1996 kell 22:00

Püssi vabrikute käive oodatust suurem

AS Repo Püssi Vabrikud on suurendanud müüki Venemaal, ettevõtte kuukäive on kasvanud mullusega võrreldes veerandi võrra.

Repo Vabrikute juhatuse esimehe Rein Kuusmiku sõnul on sel aastal tõenäoline müüa 260 mln krooni eest, kuigi varem prognoositi selle aasta käibeks 245 mln krooni.

Püssi Repo Vabrikute oktoobrikuu käive oli 30,3 mln krooni, võrreldes mullu sama kuu 23,4 mln krooniga. Tänavu 10 kuuga müüs ettevõte oma toodangut 211,6 mln krooni eest, võrreldes mullu sama perioodi 164,5 mln krooniga. Firma eelmise aasta netokäive oli 204,1 mln krooni.

Oodatust paremad müügitulemused on põhjustanud klientide arvu suurenemine, kommenteeris Repo Vabrikute müügijuht Priit Kuusmik. Tema sõnul on suuremad edusammud just Vene turul, kus Püssi plaate ostavad mitmed Peterburi mööblivabrikud. ÄP

Hetkel kuum