20. mai 1997 kell 22:00

Norma Grupile uus hoone

Norma Grupi juhatuse aseesimees ja Hobujaama Kinnisvara juhataja Enn Kunila ütles, et plats, kuhu uus büroohoone ehitatakse, asub Viru hotelli lähedal nn Hobujaama kvartalis. Praegu on seal Norma vanad tootmishooned, mida pole pikemat aega kasutatud. Ehituslik pind on 1416 m², kuhu kerkib 7318m² üldpinnaga kuuekorruseline büroohoone. Hoones ehitatakse ka kaks parkimiskorrust maa alla. Täpset aega, mil ehitustöid alustatakse, ei osanud Kunila öelda. Ta lausus, et esialgsete prognooside kohaselt valmib büroohoone järgmise aasta sügiseks.

Küsimusele, kas tulevasse büroohoonesse kolib ka Norma Grupi juhtkond, vastas Kunila, et see on puhtalt kinnisvaraobjekt ja Norma juhtkond sinna ei koli.

Üllar Aedna kinnisvarabüroost Uus Maa ütles, et selle kinnisvaraprojekti eelis on tema asukoht kesklinnas. Vajadus uute bürooruumide järele on tema sõnul kesklinnas olemas ja hoonele leitakse rentnikud.

Norma Grupi mullune puhaskasum oli üle 50 mln krooni.

Hetkel kuum