Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hinnapakkumused täiskoorma kanakoibade transpordiks Tallinnast Moskvasse

  Ekspedeerijale esitatud tingimused: vedu uksest ukseni, vajalik TIR
  Nurk TS
  Hind:- 27 000 kr
  Etteteatamisaeg:- 5--7 päeva
  Veoaeg:- 3 päeva
  Maksetingimused:- maksmine 7 päeva jooksul pärast transpordidokumentide esitamist
  Märkused:- vedu külmikuga
  EE Trans
  Hind:- 27 500 kr
  Etteteatamisaeg:- 7 päeva
  Veoaeg:- 4 päeva
  Maksetingimused:- 14 päeva jooksul
  Märkused:- vedu külmutushaagisega
  Meoni Parsek
  Hind:- 30 000 kr
  Etteteatamisaeg:- 3--5 päeva
  Veoaeg:- 3--4 päeva
  Maksetingimused:- tasumine 10 päeva jooksul
  Märkused:- hind sisaldab TIRi
  Skaneksped
  Hind:- 30 000--31 000 kr
  Etteteatamisaeg:- 2--3 päeva
  Veoaeg:- 1--2 päeva
  Maksetingimused:- 0--30 päeva, sõltuvalt tellija reitingust
  Ekspertarvamus
  Ekspedeerijatel suurt tööd selles valdkonnas ei ole. Hinnad on Venemaale sõitvatel autovedajatel (külmikutega sinna sõitvaid autofirmasid ei ole enam palju järgi jäänud) ühtlaselt 27 000 krooni. Ka tellijad on nõus maksma täpselt 27 000 krooni. Ekspedeerijal ei ole Venemaale koorma ekspedeerimisel võimalik saada 3000kroonist ekspedeerimistasu. Tellijad, kes on võimelised Venemaale oma kaupa müüma, teavad ise sinna sõitvaid vedajaid ja on otsekontaktis.
  Kui piiril tekib tollil vähimgi kahtlus kauba saaja ausas soovis maksta riigile kõik maksud, siis suunatakse auto automaatselt «t?ornaja krjazi», mis on kahtlusaluste autode terminaal. Sellega kaasnevad paratamatult lisakulud tellijale. Koorem laetakse maha külmterminaali. Moskva külmterminaali hind on väga kõrge.
  Kui on tegemist kallima või likviidsema koormaga, võib tekkida tollil kahtlus maksupettuse osas. Võimatu on anda ühest valemit pääsemaks tolli kahtluse alt. Kuid suuremad külmikautode tarbijad (näiteks piimakombinaadid) on hakanud aru saama, et igaühele Moskvas oma kaupa ei müüda, vaid ainult nendele klientidele, kelle äri puhtuses ollakse veendunud.
  Augustis Moskvas arestitud ligi 30 veokit veohindasid mõjutanud ei ole. Küll tekkis aga kõigil eelarvamus kanakoibade suhtes. Tegelikult ei ole asi kaubaartiklis, vaid kauba saajas, armee ja laevastiku abistamise fondis.
 • Hetkel kuum
Tiia Vissak: vabaneme Eesti (majandus)edule ohtlikust keskpärasuse lõksust
Peame maast-madalast toetama originaalsete ideedega inimesi, et ettevõtted ja organisatsioonid ei manduks ja keerulises olukorras vee peale jääks, kirjutab Tartu Ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse kaasprofessor Tiia Vissak arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Peame maast-madalast toetama originaalsete ideedega inimesi, et ettevõtted ja organisatsioonid ei manduks ja keerulises olukorras vee peale jääks, kirjutab Tartu Ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse kaasprofessor Tiia Vissak arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Föderaalreservi otsus kukutas USA aktsiaturgu
USA peamised aktsiaindeksid langesid kolmapäeval, kui Föderaalreserv tõstis intressimäärasid veerand protsendipunkti võrra.
USA peamised aktsiaindeksid langesid kolmapäeval, kui Föderaalreserv tõstis intressimäärasid veerand protsendipunkti võrra.
Föderaalreservi otsus kukutas USA aktsiaturgu
USA peamised aktsiaindeksid langesid kolmapäeval, kui Föderaalreserv tõstis intressimäärasid veerand protsendipunkti võrra.
USA peamised aktsiaindeksid langesid kolmapäeval, kui Föderaalreserv tõstis intressimäärasid veerand protsendipunkti võrra.
Reaalajas börsiinfo
Jaapani turgu vallutav Võrumaa šokolaaditootja: väikeettevõtjad vajavad toetusi
Võrumaa perefirma Roosiku valmistab šokolaade, mida müüb nii Jaapani kui ka Saudi-araabia ja Ühendemiraatide turule. Tänu EASi ja PRIA toetustele on see laienemine olnud võimalik, lausus ettevõtte üks omanikest Reet Kasekamp.
Võrumaa perefirma Roosiku valmistab šokolaade, mida müüb nii Jaapani kui ka Saudi-araabia ja Ühendemiraatide turule. Tänu EASi ja PRIA toetustele on see laienemine olnud võimalik, lausus ettevõtte üks omanikest Reet Kasekamp.
Tiia Vissak: vabaneme Eesti (majandus)edule ohtlikust keskpärasuse lõksust
Peame maast-madalast toetama originaalsete ideedega inimesi, et ettevõtted ja organisatsioonid ei manduks ja keerulises olukorras vee peale jääks, kirjutab Tartu Ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse kaasprofessor Tiia Vissak arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Peame maast-madalast toetama originaalsete ideedega inimesi, et ettevõtted ja organisatsioonid ei manduks ja keerulises olukorras vee peale jääks, kirjutab Tartu Ülikooli rahvusvahelise ettevõtluse kaasprofessor Tiia Vissak arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Homme nägin ma Ukrainat!
Ei pea olema hiromant, et näha, millist potentsiaali ja võimalust pakub Eesti ettevõtetele Ukraina turg; aitame neil võita sõja, toetame Venemaa agressiooni ohvreid ning läbi lõimuva majanduse paraneb ka julgeolek, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ei pea olema hiromant, et näha, millist potentsiaali ja võimalust pakub Eesti ettevõtetele Ukraina turg; aitame neil võita sõja, toetame Venemaa agressiooni ohvreid ning läbi lõimuva majanduse paraneb ka julgeolek, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meedialiit kaitses europarlamendis Eesti väljaandjaid Google’i ja Facebooki vastu
Eesti Meediaettevõtete Liidu esindajad esinesid täna Brüsselis Euroopa Parlamendi Renew Europe grupi kuulamisel ettekandega, milles kaitsesid Eesti ajakirjandusväljaandjate huve suurte vahendusplatvormide omavoli vastu.
Eesti Meediaettevõtete Liidu esindajad esinesid täna Brüsselis Euroopa Parlamendi Renew Europe grupi kuulamisel ettekandega, milles kaitsesid Eesti ajakirjandusväljaandjate huve suurte vahendusplatvormide omavoli vastu.
Varsti avatav Baltimaade suurim spordipood hakkab töötajaid otsima Vaata, palju uues poes müüjatele palka pakutakse
Augustis avab spordikaupade jaekett Decathlon Harjumaal Kurnas IKEA kaupluse kõrval Balti suurima spordipoe.
Augustis avab spordikaupade jaekett Decathlon Harjumaal Kurnas IKEA kaupluse kõrval Balti suurima spordipoe.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.