• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reval Hotel Group pürib tänavu börsile

  Hotelli Olümpia operaatorfirma ASi Reval Hotel Group nõukogu otsustas reede õhtul alustada ettevalmistusi, et jõuda sel aastal börsi põhinimekirja.
  Tegime põhimõttelise otsuse selle aasta kasuks, kinnitas ASi Reval Hotel Group nõukogu esimees Tarmo Sumberg. «Kui firma vastab tingimustele, siis pole põhjust põhinimekirja vältida,» jätkas ta.
  Varem oli ettevõte plaaninud börsile minna tuleval kevadel. Otsust minna börsile eelnevalt teatatust varem põhjendas Sumberg sellega, et paljud ettevõtted ootavad ära aastatulemused ja kavatsevad börsile minna tuleval kevadel ühel ajal. «Börsil tekib surve, sest korraga on palju soovijaid,» märkis ta. «Tahame kasutada ära vaikse hetke,» lisas Sumberg.
  Sumbergi sõnul võtab kümne kuu tulemuste audiitorkontroll firmas aega umbes kolm nädalat ja seejärel on Reval Hotel Group valmis esitama taotluse börsi noteerimiskomisjonile. «Enamik eeltööd on tegelikult juba tehtud,» lausus ta.
  Sumbergi sõnul ootavad ka investorid, et börs oleks mitmekesisem. «Arvan, et meie firma kaunistab börsi, mis on praegu väga pankade keskne,» ütles ta. Panganduse, tööstuse ja ehituse kõrval teist sellist teenindusettevõtet börsil ei ole, lisas Sumberg.
  «Suhteliselt püsivale ärikliendile rajatud suurettevõte,» kommenteeris ASi Handelsbanken Aktoris tegevdirektor Ruth Laatre. «Kasvav firma, millel on tugev juhtkond,» lisas ta.
  Küsimusele, kas viimase aja börsilanguse taustal on mõistlik kiirustada, vastas Tarmo Sumberg, et loodetavasti järgneb õige pea taas aktsiahindade tõus. «Usume, et kui meie sinna läheme, on asjad jälle korras,» lausus Sumberg.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tõusvalt alanud päev lõppes Balti aktsiaturgudel punaselt
Täna sulgusid kõik kolm Balti börsi ja ka Balti koondindeks miinuses, ehkki kauplemispäev algas indeksite tõusuga.
Täna sulgusid kõik kolm Balti börsi ja ka Balti koondindeks miinuses, ehkki kauplemispäev algas indeksite tõusuga.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Akzo Nobel Baltics 35. Kuidas väikesest värvitehasest sai globaalne ettevõte
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.