17. november 1997 kell 22:00

Näljased ja pesemata pankurid

Eile avas Forekspank oma uue pangahoone. Selle sündmuse eel ajakirjanduses ilmunud reklaamiga suutis pank aga oma kliendid korralikult ära ehmatada. Mitmes ajalehes ilmunud reklaamis teatab Forekspank, et on valmis saanud pangahoone, kus pole midagi ülearust. Vanad ja uued kliendid saavad teada, et uues uhkes pangahoones on 7 korrust, 5 lifti, 31 kabinetti, 2 teenindussaali, 35 nõustamisruumi, 302 töötajat, 1 helikopteri maandumisplats. Samas toonitab aga Forekspank seda, et pangahoones pole mitte ühtegi sauna ega kohvikut.

Paistab, et rahaturul ja börsil toimunud sündmused on Forekspangale mõjunud nii laastavalt, et enam ei jätkunud vabu vahendeid pangahoonesse sauna ja kohviku rajamiseks. Kena on aga see, et Forekspank on tellinud spetsiaalse reklaamikampaania, millega kliente ette hoiatatakse, et uues pangahoones võivad neid oodata näljased ja kasimata pangatöötajad.

Hetkel kuum