• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Näljased ja pesemata pankurid

  Eile avas Forekspank oma uue pangahoone. Selle sündmuse eel ajakirjanduses ilmunud reklaamiga suutis pank aga oma kliendid korralikult ära ehmatada. Mitmes ajalehes ilmunud reklaamis teatab Forekspank, et on valmis saanud pangahoone, kus pole midagi ülearust. Vanad ja uued kliendid saavad teada, et uues uhkes pangahoones on 7 korrust, 5 lifti, 31 kabinetti, 2 teenindussaali, 35 nõustamisruumi, 302 töötajat, 1 helikopteri maandumisplats. Samas toonitab aga Forekspank seda, et pangahoones pole mitte ühtegi sauna ega kohvikut.
  Paistab, et rahaturul ja börsil toimunud sündmused on Forekspangale mõjunud nii laastavalt, et enam ei jätkunud vabu vahendeid pangahoonesse sauna ja kohviku rajamiseks. Kena on aga see, et Forekspank on tellinud spetsiaalse reklaamikampaania, millega kliente ette hoiatatakse, et uues pangahoones võivad neid oodata näljased ja kasimata pangatöötajad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.