25. november 1997 kell 22:00

Puidust lae- ja seinamaterjal aitab säästa

Koostis:- puit 85%, liim 10%, vesi 5%

Mõõtmed:- 12x620x1220 mm, 12x620x3600 mm

Hind:- 129 kr/m²

- Agnes One-Stepi puitlaastplaate saab monteerida lakke ja seina. Neid kasutades hoiab raha ja aega kokku pahteldamise, lihvimise ja poleerimise pealt. Puitlaastplaadi pind ei vaja taolist töötlust.

Agnes One-Step sobib kohtadesse, kus kasutatakse puidust materjale. Arvestama peab aga, et puit on elav materjal, mis niiskuse ja temperatuuri muutumisel muudab oma vormi. Kuna puitlaastplaadid on samuti tehtud puidumassist, siis ei saa neid kasutada väga niisketes kohtades. Agnes One-Stepi saab kasutada vannitoa laeks, aga mitte vannitoa seinaplaatidena.

Kuna Agnes One-Stepi puhaskaal on suur, sobib ta heli isoleerivatesse konstruktsioonidesse. Mõõtmised on näidanud, et puitlaastplaatide heli isoleerivad omadused on samad, mis sarnase paksusega kipsplaatidel.

Plaadid ei pleegi, kuid neid võib ka värvida ja tapeetida.

Hetkel kuum