15. aprill 1998 kell 22:00

Kallid toolid tulid kolmandaks

Kui klienditoole müüdi eelmisel kuul mõneti vähem, siis töötoolide tabeli esimese kolme tegija müüginumbrid langust ei näita -- häid töökohti läheb endiselt tarvis ja vahetevahel kaovad töötoolidel rattad alt ning tooli asemele tuleb osta teine.

Kas samaväärne või mitte, see on firma juhtkonna otsustada. Kuigi mõne toolisordi kohta võiks ütelda: seda töötajad ostaksid. Aga iga eesti kasski ei saa Kite-kati.

Ka jaanuarist on esimese kolme müüja koguselised tulemused paremad.

Tabelit alustab ja tabeli lõpetab Thulema. 328 töötajat istub 1468krooniste toolide peal ja neli 4466kroonistel.

Tavaliselt tabelis müügihulgalt tagapool asetsev kvaliteettool Martela on seekord kolmas. Martelat müüva Dateli ärijuhi sõnul käivad Martela ostud lainetena. Eelmisel kuul realiseerus mitu pikka aega ette valmistatud projekti. Kes toolide ostjad olid, seda ärijuht Andres Teder ei avalikustanud, sest igale kliendile ei meeldi, kui avalikkus nende toolide hinda teab.

Küll nentis Teder vana tuntud tõsiasja, et väga häid töötoole ostavad väga head firmad.

Hetkel kuum