• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vichmann palus kapol uurida Mõisa ähvardust

  Marcel Vichmann ütles, et ta oli eelmise nädala reedel tõepoolest kaitsepolitseile avalduse esitanud. Nimelt oli ta kahelt isikult kuulnud, et Jüri Mõis olevat nendega juttu ajades lubanud pöörduda allilma poole, sest muudmoodi ei saavat Vichmanniga enam hakkama.
  Hoiupangast vallandatud Vichmann sõnas, et kaitsepolitseisse ajendas teda pöörduma jutuajamine kolme asjatundjaga, kelle nimesid ta ei soostunud aga mainima. Vichmanni majanaaber on turvafirma ESC omanik Jaanus Rahumägi.
  Jüri Mõis ütles, et Vichmanni avaldus on täielik jama. «Mul puudub igasugune motiiv teda vägivallaga ähvardada,» kinnitas Hansapanga juhatuse esimees. Kui keegi olevat mind niimoodi väljendamas kuulnud, siis miks Vichmann nende nimesid ei nimeta, imestas Mõis.
  Hoiupanga juhatuse esimees Üllar Jaaksoo on BNSi väitel kinnitanud, et Jüri Mõis oli Hansapanga ja Hoiupanga juhtide ühisnõupidamisel tõepoolest rääkinud allilma teenete kasutamisest. «See oli kindlasti nali ja minu isikliku arvamuse kohaselt halb nali,» ütles Jaaksoo.
  Jüri Mõis sõnas, et ta ei saa aru, miks Hoiupank pole Vichmanni kohta politseisse avaldust teinud. Sisuliselt on ju tegu 225 miljoni krooni vargusega, mille Vichmann saatis korda osavalt kahel toolil korraga istudes, väitis Mõis.
  Kui on mingeid põhjusi politseisse mitte pöörduda, siis miks ei lahendata seda muude seaduslike vahenditega, küsis Jüri Mõis, viidates seejuures võimalusele paluda appi mõni eradetektiivibüroo.
  Nii Mõis kui Vichmann ütlesid, et nad pole paari viimase aasta kestel kordagi kohtunud ega ka telefonitsi rääkinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Moekunstnik Liisi Eesmaa: olen nagu tuletõrjuja – alati on kellelgi kostüümikriis
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.
„Alati on kellelgi mingi kostüümikriis ja siis kutsutakse mind appi – selline päästeteenistus tuleb, toob värvid, kangad ja lahedad materjalid,“ rääkis moe- ja kostüümikunstnik Liisi Eesmaa saates „Läbilöök“.