Krediidipanga emissiooni aeg seni veel lahtine

15. juuni 1998, 00:00

27. mail allkirjastasid Preatoni ja Krediidipanga president Rein Otsason panga 40 protsendi aktsiate müügi eellepingu. Osapooled teatasid, et lähiajal korraldab Krediidipank umbes 50 miljoni krooni suuruse suunatud aktsiaemissiooni.

Emissiooni käigus peaks Krediidipanga aktsiakapital kahekordistuma, mille järel kuuluks Preatonile 70 protsenti Krediidipanga aktsiatest.

Äripäeva andmetel pole kõik Krediidipanga juhtkonda kuuluvad isikud rahul omaniku vahetusega. Ka Rein Otsason on tunnistanud, et panga müümine pole kulgenud probleemideta. Krediidipanga juhatuse liikme Ain Soidla sõnul on panga aktsiate müümine omanike asi ja juhatusel pole selles midagi kaasa rääkida. «Oleme arvamusel, et panka on raha juurde vaja,» lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing