• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsil tormiline korrektsioon

  Kesknädalase laisa ning passiivse kauplemise järel näitas neljapäevane börs positiivsemat nägu. Nädalavahetusel toimuva Hansa-Hoiu ühinemiskoosoleku eel spekuleerisid paljud aktsionäride ostuhuvile, ajades kummagi suurpanga hinnad üles. Maaklerite sõnul pärines tugev ostuhuvi eeskätt Helsingist, kuid ka kohalikud tegijad olid senisest positiivsemalt meelestatud.
  Pangasektori indeks tõusis 9,39% 360,87 punktini ning tööstussektori indeks 2,70% 45,46 punktini. Suurimaks tõusjaks oli siiski Norma aktsia 18,75 protsendiga, Norma oli ka aktiivsemalt kaubeldute seas Hansa- ja Hoiupanga järel.
  Paljudele investoritele on kiire hinnatõus loomulikult meeltmööda. Samas on sedavõrd kõikuvale turule sisenemine väga riskantne ning see ei luba tõusu kestmist ennustada, pigem võib oodata mõningast kasumivõtmist ja kaasnevat hinnalangust.
  Olulisematest sündmustest oodatakse Hansa- ja Hoiupanga ühiskoosolekut, pankade ühinemise kinnitamine võib turgu järgmisel nädalal pisut ka tugevdada. Samuti tahetakse näha Tallinna Panga ja Ühispanga tulemusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.