• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sten A. Hankewitz lahkus Äripäevast

  Sten A. Hankewitz sattus avalikkuse negatiivse tähelepanu alla seoses kuulumisega rahvusdemokraatlikku parteid loovasse algatusgruppi, mida eilne Sõnumileht seostas neonatsidega. Hankewitz pidas süüdistusi alusetuteks.
  «Ma ei usu, et Hankewitzi näol oleks tegemist neonatsiga,» ütles Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov. «Sellegipoolest otsustasime töösuhte katkestada, sest Sõnumilehe poolt võimendatud sündmuste valguses ei pidanud me võimalikuks, et Sten jätkaks oma tööd Äripäeva ajakirjanikuna.»
  «Sõnumilehe artiklil oli kindlasti oma tugev mõju, ent Hankewitzi jätkamine Äripäeva ajakirjanikuna oleks olnud kahtluse all ka hoolimata kõmulehe esikaaneloost, sest uut parteid luues läks Sten vastuollu Äripäeva ajakirjanike eetikakoodeksiga,» ütles Äripäeva tegevtoimetaja Andrus Vaher. «Meie eetikakoodeks ütleb, et ajakirjanik väldib liitumist poliitilise erakonna või mõne teise institutsiooniga, millesse kuulumine seab kahtluse alla ajakirjaniku sõltumatuse.»
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.