• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapank laidab ERA Panga laenusid

  Hansapanga laenudirektor Aivar Rehe ütles, et laenud vaadati üle, kuid hinnang portfelli kvaliteedile oli äärmiselt tagasihoidlik. «Praeguses olukorras ei saa veel tulemusi kommenteerida,» nentis Rehe.
  ERA Panga ajutise pankrotihalduri Urmas Trossi sõnul pole mingit konkreetset pakkumist kummaltki poolt veel tehtud.
  Eelmisel esmaspäeval väitsid nii ERA Panga esindaja Aivar Pilv kui ka Hansapanga finantsdirektor Erkki Raasuke, et kokkuleppele peaks jõutama nädala lõpuks.
  Reedel ei soostunud osapooled ütlema ka võimalikku tähtaega, mil võidaks mingile kokkuleppele jõuda. ERA Panga juhatuse esimees Jaak Kiiker keeldus igasugustest kommentaaridest laenuportfelli müümise teemal.
  ERA Panga endise moratooriumihalduri Veli Kraavi hinnangul pole panga laenuportfell teab mis halb. «On üksikud laenud, mis on antud krediidiasutuste seaduse vastaselt tagatiseta,» selgitas Kraavi.
  ERA Panga kohustused ületavad varasid 26,9 mln krooniga. 26. aprilli seisuga oli pangal ebatõenäoliselt tagasilaekuvaid laene 20 mln krooni eest. Laene, millel on oht muutuda halvaks, on 120 mln krooni väärtuses. Kokku on ERA Pangal laene 236 mln krooni väärtuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.