• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kahjukindlustusseltsid kogusid viie kuuga 457,4 mln

  Seltsid väljastasid viie kuuga hüvitisi 258,9 miljonit krooni, mis on 31,9 protsenti rohkem kui mullu.
  Mais kogusid seltsid preemiaid 87,5 miljonit krooni, mis on 4,3 protsenti rohkem kui möödunud aasta mais.
  Hüvitisi väljastasid seltsid mais 47,8 miljonit krooni.
  Enim kogus mais preemiaid Eesti Varakindlustus, 22,2 miljonit krooni.
  Viie kuu arvestuses on 100 miljoni kroonise kogutud preemiate mahuga turuliider Eesti Varakindlustus. Leks Kindlustus on sel aastal kogunud 85,8 miljonit krooni ning ASA Kindlustus 50,9 miljonit krooni. Sampo Kindlustusele laekus 46,5 miljonit krooni ning Nordikale 32,3 miljonit krooni.
  Seesam kogus viie kuuga preemiaid 30,1 miljonit krooni Polaris Vara 24,5 miljonit krooni.
  BICO Kindlustus kogus preemiaid 35,6 miljonit krooni ning Salva 26,8 miljonit krooni, Zürich Kindlustus 10,8 miljonit krooni ning Inges 6,8 miljonit krooni.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.