• Jaga lugu:

  Eesti Posti monopol kaob

  Postiseaduse eelnõu esialgse variandi kohaselt peavad kõik tegevusloa saanud postifirmad osutama üleriigilist postiteenust. See tähendab kohustust kanda kirju laiali nii suurtes linnades kui kõigis külades. Samas võib põhjendatud avalduse alusel mõne postifirma selle teenuse pakkumise kohustusest vabastada.
  Postiseaduse eelnõu teine variant näeb ette, et riik annab üleriigilise postiteenuse osutamise ainuõiguse mingiks ajaks ühele firmale, sõlmides kontsessioonilepingu. See tähendab, et kuni 350g postisaadetisi tohib töödelda ja sihtpunkti vedada ainult üks firma, kattes maapiirkondades tekkiva kahjumi linnadest saadud tuluga. Tõenäoliselt jõuab eelnõu valitsusse alles oktoobris, kui riigikogu on telekommunikatsiooniseaduse vastu võtnud. «Ministeerium on seisukohal, et üleriigilise postiteenuse ainuõiguse andmine ühele firmale ei ole otstarbekas,» ütles Saarma.
  ASi Kirilind juhatuse esimees Tiit Rein ütles, et uue seadusega läheb posti saatmine kindlasti odavamaks. «Turg ühtlustub ja erafirmad saavad hinnaga paindlikumalt ümber käia,» lisas ta.
  Autor: Mihkel Kumari
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.