28. september 1999 kell 22:00

Poliitilised komandeeringud

Ekspeaminister Tiit Vähi ei koonerda värvidega iseloomustamaks eilses Eesti Päevalehes koonderakondlast Robert Lepiksoni. Partei olevat ta suunanud tööle Arenguparteisse Vene piiri äärde talu rajama, sealt aga tahtvat Lepikson iseseisvalt Isamaaliitu astuda. Koonderakonna põhituumik olevat sellegipoolest kindlamalt kui kunagi varem ühise lipu all koos ja kasvab taas suurparteiks. Üle jooksnud Glaase, Raju, Alatalu, Leemets, minekul Eenmaa jt ongi võib-olla Vähi jaoks nn teise e?eloni tegijad. Paraku on ka partei tuumikusse kuuluval Tiit Vähil tava «lähetada» end aeg-ajalt põhimõtteliselt poliitikast loobunud töösturiks, et siis jälle poliitiliste avaldustega esineda. Võta nüüd kinni, kas iseseisvalt või poliitlähetuse korras.

Hetkel kuum