• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Orienteerumine meelitab spordisõbrad metsa

  Sel nädalavahetusel toimuvad Viljandimaal Karksi-Nuias rahvusvahelised orienteerumisvõistlused XII Suunto Games. Laupäeval on kavas tavarada, mis annab punkte ka maailma edetabeli jooksvasse arvestusse, pühapäeval aga lühendatud tavarada.
  Karksi-Nuias suuri võistlusi orienteerumises seni korraldatud ei ole, seega on maastik võistlejatele tundmatu. Esimel päeval on nn klassikaline rada. Maastikul vahelduvad tiheda reljeefiga alad erinevas suuruses soodega, arenenud on kraavi- ja sihivõrk, keskmise tihedusega teedevõrk. Raja läbitavust on hinnatud väga heast kuni halvani. Teisel päeval viib rada võistlejaid nii Karksi ürgorgu kui ka Karksi-Nuia linnatänavatele. See rada on tehniliselt lihtsam.
  XII Suunto Gamesile on eelregistreerinud 831 võistlejat Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Taanist, kuid avatud rajad (4 km ja 8 km) eelregistreerimist ei vaja. Seega võib viimasel hetkel ärganu koti kokku pakkida ja Karksi-Nuia sõita. Rajad on erineva raskusastmega, ka kõige väiksemad ei pea võistlusest kõrvale jääma. Nende päralt on nöörrada, millest lausa kinni hoides metsas esimesi orienteerumissamme teha saab. Laupäevase võistlusega koos toimub ka eraldi arvestus noortele orienteerujatele Sportnet-EOL karikasarja kuuendal, viimasel etapil.
  30. septembril kl 13 ja 1. oktoobril kl 10
  Karksi-Nuia, info 051 01 440
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.