• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kelami meeskond testib arvamusliidreid

  Konkurentidest varem presidendikampaaniat alustanud Tunne Kelami meeskond tellis firmalt Hill Knowlton uuringu, et selgitada välja arvamusliidrite vaated riigipeale ja tema isikuomadustele, kirjutab Eesti Päevaleht.

  'Eesmärgiks on kaardistada ootused presidendi institutsioonile üldisemalt,' ütles Kelami kampaaniatoimkonna koordinaator Berit Teeäär. 'Soovime teada hinnanguid võimalike presidendikandidaatide ning presidendi rolli kohta ühiskonnas.'
  Küsitletute seas on eeskätt meediast tuntud inimesed, kelle seisukohtadel on rahva seas kaalu. Uuringu tulemusi arvestatakse valimiskampaania planeerimisel.
  Projekti rahastajaks on Kelami presidendikampaaniat toetavad ettevõtjad. Sponsorite nimesid ja projekti maksumust ei nõustunud Teeäär veel välja ütlema. 'Kui uuring valmis on, otsustab Isamaaliit, kas ja kui palju seda avalikustada,' lausus riigikogu aseesimehe Kelami nõunikuna töötav Teeäär.
  Järgmise aasta oktoobris toimuvate presidendivalimiste küsimustes nõustab Kelamit ka endine ühispankur Janek Mäggi. 'Üritame kampaaniale võimalikult professionaalselt läheneda,' jäi Mäggi napisõnaliseks.
  Kelami meeskond ei alusta Berit Teeääre sõnul ulatuslikuma kampaaniaga enne Isamaaliidu kevadist suurkogu, kus kuulutatakse erakonna kandidaat ametlikult välja. Isamaaliidu juhid on juba pikemat aega väitnud, et suure tõenäosusega saadab erakond valimistulle just Kelami.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tuntud ehitusfirma käive langes suurelt
Tuntud ehitusfirma Eviko käive kukkus läinud aastal 40%, aasta lõppes kahjumis.
Tuntud ehitusfirma Eviko käive kukkus läinud aastal 40%, aasta lõppes kahjumis.
Amsterdami kohus otsustas: sküütide kuld läheb Ukrainale
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.