• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mõis püüab vältida vastasleeri kogunemist

  Jüri Mõisa linnavalitsust toetav Tallinna koalitsioon võib homsel linnapea ja volikogu esimehe umbusaldushääletusel asetada panuse mõne kõhkleva vene saadiku istungilt kõrvalejäämisele, kirjutab Postimees.

  Koalitsiooni toetav volikogu aseesimees Sergei Ivanov ütles Postimehele, et kui mõni volinik peaks neljapäevaselt istungilt puuduma, on see Edgar Savisaare probleem, sest just tema poolel oleks tarvis umbusalduse läbiminekuks 33 häält koguda.
  'Koalitsiooni see ei segaks, vaid toetaks linnavõimu stabiilsust,' lisas Ivanov.
  'Kahekümne viie häälega kuuekümne neljast võimu ei kukuta,' ennustas ka valitsuse pressibüroo direktor Kaarel Tarand homse umbusaldushääletuse tulemust Tallinna volikogus. 'Omad on esimesed, kes Savisaarele noa selga löövad.'
  Tallinna volikogus on 64 liiget, kellest umbusalduse algatusele kirjutas alla 33 linnavolinikku. Savisaare sõnul pooldab umbusaldust aga rohkem saadikuid.
  Kas või üksainus töökohalt välislähetuses viibiv või muul põhjusel puuduv saadik võib sellega otsustada hääletustulemuse volikogu esimehe Rein Voogi ja linnapea Mõisa ametissejäämise kasuks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
YITi töötajate usaldusisik: eestlasi lastakse Soomes endiselt üle
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Soome ehituskontserni YIT töötajate usaldusisiku Jussi Sakari sõnul on peamised tööjõudu puudutavad halli majanduse probleemid seotud kolmandate riikide töötajatega, kuid endiselt lastakse Soomes üle ka eestlasi.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?