• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalle Muuli: Tallinna koalitsioon lahkub volikogu istungilt

  Umbusaldushääletuse tulemused Tallinna linnapea Jüri Mõisa ja volikogu esimehe Rein Voogi vastu selguvad täna veel enne hääletuse algust, kui linnavõimu toetajad püsti tõusevad ja istungisaalist lahkuvad, kirjutab tänases Postimehes ajalehe uudistetoimetuse juht Kalle Muuli.

  Võimuliidu väljamarss eraldab sikud lammastest. Kõhklejatel on piinlik koos vastasleeriga istuma jääda, valevandujatel pole enam võimalik saalist lahkumata poolehoidu teeselda.
  Sellega on mängu ilu otsas. Kas hääletada või mitte, on siis juba üksnes maitse asi - kui saali jääb koos istungit juhatava Rein Voogiga üle 33 volikogu liikme, on Savisaar võitnud. Aga võimalus kaotada on märksa suurem.
  Mõisal pole tänasel hääletusel kaotada muud kui üksnes ambitsioon tõestada end avalikus ametis eduka linnapeana. Kuid ta võib lahkuda, muretsemata oma poliitilise ja majandusliku tuleviku pärast.
  Savisaarel on kaalul hulga rohkem kui üksnes edevus. Kaotus nii bravuurikalt alanud lahingus kinnistab Savisaare luuserimainet, mis kauaaegsele opositsionäärile paratamatult kipub külge jääma.
  Ent erinevalt Mõisast pole Savisaarel võimalik lahkuda, teda pole väljaspool poliitikat olemas. Ütleme Savisaar, mõtleme poliitika. Kaotuse korral on Savisaarel märksa raskem opositsiooni juhina jätkata kui enne umbusaldushääletuse algatamist ja muid ametikohti pole tal kuigivõrd valida.
  Seepärast on Savisaarele võit hulga tähtsam kui Mõisale, kellele poliitika ja võim ei tähenda võimalust linnarahva vara arvel end ja oma sõpru ära elatada, vaid üksnes võimalust panna end proovile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.