3. november 2000 kell 12:22

Tallinna Soojus ja Tallinna Vesi müüakse niikuinii

Abilinnapea Heiki Kivimaa kinnitas Äripäev Online`ile, et vaevalt Tallinna Soojuse erastamisprotsess võiks edasi lükkuda või ära jääda. 'Peame oma uutele koalitsioonipartneritele selgitama oma seisukohti ja usun, et nad jäävad meiega selles osas ühele meelele,' lausus Kivimaa.

Tallinna Vee erastamisprotsess on nii kaugel, et 10. novembriks oodatakse juba lõplikke pakkumisi. Kivimaa märkis, et ta ei kujuta ette, kuidas praegu veel oleks võimalik seda protsessi katkestada.

Linnavalitsusel on ettevalmistatud pakett linnale kuuluvate kinnisvarahooldusfirmade erastamiseks, mis lähiajal jõuab volikogusse, kuid peab enne saama koalitsiooninõukogu heakskiidu. Paketi kogumaksumus on 40 mln krooni. Kivimaa sõnul on kavas kinnisvarahooldus erastada võimalikult kiiresti.

Hetkel kuum