• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu haigekassa eelarve 10 kuuga 6 miljoniga lõhki

  Tartu haigekassa 2000. aasta eelarve on veidi üle 347 miljoni krooni, kuid 10 kuuga on eelarve täitmine juba 353 miljonit. Tartu Haigekassa direktori Vaike Soodla sõnul on nõudlus raviteenuste järele alati suurem, kui lepingute maht seda võimaldab, haiglad peavad õppima oma tegevust aasta peale paremini planeerima. Rahanappus tingib olukorra, kus paljud tartlased ootavad ravijärjekorras mitmeid kuid, kõrvakliinikus ulatub aga järjekord koguni järgmise aasta lõppu.

  TÜ Kliinikumi juhatuse esindaja Mart Einasto rõhutas, et raviasutused vajavad
  haigekassa poolt täpsemat reglementeeritust, kuidas oma tööd planeerida
  ja millistel alustel ravijärjekordi pidada. Nii Mart Einasto kui TÜ Kliinikumi nõukogu liige Väino Kull kinnitasid, et kliinikum on viimase 2,5 aastaga teinud suuri pingutusi majandamise efektiivsemaks muutmiseks, administratiivkulud on langenud, on tõstetud töötajate palku ning hangitud ka uut meditsiinitehnikat.
  Sotsiaalkomisjoni esimehe Aleks Lenzneri hinnangul oleks vajalik, et
  plaanilise ravi ning erakorralise ravi jaoks mõeldud raha ei tuleks
  eelarves ühelt realt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.