Mika Myllylä kaotus neljakordistas Soomes Visu suuskade müüki

26. aprill 2001, 14:26

Viisnurga suusavabriku müük Soome turul kasvas eelmisel aastal neli korda tänu juhusele. Eelmisel kevadel Soomes toimunud suusavõistlusel võitis Soome koondislane Kuisma Taipale 15 km uisudistantsil 37 sekundiga Mika Myllylät.

Kui veel aasta tagasi müüs Viisnurk Soome aastas kuni 500 võistlussuusa paari, siis praegu müüb ta 2000.

'Tavaline asi, kõik kaotavad, aga kuna sel päeval sõitis Taipale sõbralt laenatud ja antud tingimustes ideaalselt toimiva Visu suusaga, sündis sellest uudis, mis jõudis värvipiltidega mitme sealse lehe veergudele,' rääkis Siim Talmar Pärnus turunduskonverentsil.

Pärast seda ei kahelnud keegi Visu toimivuses ja hetkega oli tehtud muidu mitme aasta reklaamitöö.

Siim Talmari sõnul on praegu Visu suusad Soome turul osakaalult 6.-7. kohal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing