BRC müüb tänavu autosid üliedukalt

04. oktoober 2001, 13:19

Eesti ühe suurema kasutatud autode müügifirma, Hansa Liising Eesti tütarfirma Balti Realiseerimiskeskuse(BRC) varamüügiosakonna juhataja Priit Maanurm ütles, et tänavu on firma müünud keskmiselt kuus 110 autot, mis on umbes poole võrra rohkem planeritust.

?See on üle ootuste hästi, kui me mullu uue maja ehitasime, siis äriprojekti järgi oleks olnud vaja müüa 76 autot kuus,? sõnas Maanurm. Kõige edukam kuu oli Maanurme sõnul august, kui BRC müüs Eestis 138 autot.

Septembris müüdi BRC kaudu Balti riikide peale kokku 234 sõidukit. Maanurme sõnul on keskmise ostetava auto hind 130-150 tuhat krooni, umbes 60 protsenti BRC müüdavatest autodest ostetakse liisinguga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing